Taller de còmic

dilluns23octubre

Taller de còmic

Dates i lloc: 

Dilluns 23 i dimecres 25 d'octubre de 2017
Biblioteca Torras i Bages

Horari: 

De 4 a 7 de la tarda

Joves de 13 a 19 anys
Places limitades. Cal inscriure's prèviament

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages

Taller de còmic autobiogràfic a càrrec de Sandra Uve, il·lustradora i escriptora

El còmic ha canviat molt en els últims anys. Una part del novè art ha crescut en forma, contingut i denominació, i ha passat de "tebeo" a "novel·la gràfica". Un subgènere dins de l'art seqüencial per adults és l'autobiografia. Des de Maus (Art Spiegelman, 1991) a Persépolis (Marjan Satrapi, 2000) o ¿Eres mi madre? (Alison Bedchell 2012), al més famós en castellà i català: María y yo de Miguel Gallardo. Centenars d'autors exposen els seus records, les seves vides. Són  memòries que quedaran per sempre il· lustrades però... Utilitzen els autors aquest gènere com a catarsi o com a pura exhibició?

Aquest complet taller, que s’impartirà en dues sessions de 3 hores,  pretén educar i ensenyar aquest tipus de còmic com una eina expressiva i necessària per poder escriure les nostres vivències i experiències. Està enfocat a persones aficionades al còmic i amb inquietuds literàries.

Per a joves de 13 a 19 anys.

Places limitades. Cal inscripció prèvia.

Els assistents hauran de portar, una llibreta o bloc mida A4 d'esbossos, un llapis, un punta fina negre, i un retolador negre gruixut o opció de rotulador-pinzell negre tipus "pentel".

Dins el marc del projecte BiblioLab.