Cinema infantil

Cinema infantil

06 de juny de 2017

Ja arriba el bon temps i s’acaben les classes. Això vol dir molt més temps lliure per gaudir de les activitats que més ens agraden. La biblioteca us ha preparat les últimes novetats en cinema infantil per passar grans estones.

Trolls dirigida per Mike Mitchell ; DreamWorks Animation
Una aventura èpica que portarà a Poppy i a Branch molt més lluny de l'únic món que fins aleshores han conegut, en una recerca que posarà a prova la seva força i els revelarà els seus veritables colors - sense escassetat alguna de números musicals pel camí!

Buscando a Dory dirigida per Andrew Stanton
La Dory, un peix cirurgià blau que viu feliç a l'escull de corall en companyia del Nemo i el Marlin, recorda que té una família en algun lloc i que potser algú l'està buscant. Així doncs, embolica el Marlin i el Nemo en una increïble aventura oceànica.

Kubo y las dos cuerdas mágicas dirigida per Travis Knight
L'intel·ligent i bondadós Kubo es guanya la vida com pot explicant històries tan meravelloses com fantàstiques als habitants d'un poblet costaner, entre els quals hi ha l'Hosato, l'Akihiro i la Kameyo. Però la seva tranquil·la existència canvia de cop quan, accidentalment, crida un esperit mític.

Mi amigo el gigante una pel·lícula de Steven Spielberg
Explica l'emocionant història d'una nena londinenca i un misteriós gegant que li ensenya les meravelles i perills del País dels Gegants.

El Principito dirigida per Mark Osborne
L'amistat entre una Nena, a qui la seva mare prepara per viure en el món adult, i el seu veí, un Aviador ancià, que revela a la seva amiga un món on tot és possible, que va conèixer fa temps gràcies al Petit Príncep.

Alicia a través del espejo dirigida per James Bobin
En una festa a casa de Lord Ascott, Alícia es troba amb Ábsolem, que ara és una papallona monarca blava que ajuda a Alicia a tornar al fantàstic món de Infraterra, on troba als seus amics: el Conill Blanc, el Gat Somrient, en Liró, la Llebre, els Tweedles i el Barreter Boig, però aquest, malauradament, ja no és el mateix: ha perdut la seva "muchosidad". Alícia haurà d'anar a veure a en Temps. Temps, una peculiar criatura meitat humana, meitat rellotge, viu en un buit infinit i posseeix la cronoesfera, una esfera metàl·lica que permetrà a Alicia tornar per salvar la família del Barreter.

Peter y el dragón dirigida per David Lowery
Durant anys, el senyor Meacham ha fascinat els nens de la regió amb els seus contes sobre un ferotge drac que viu als boscos del nord-oest del Pacífic. Per a la seva filla Grace, aquestes històries només són contes per a nens, fins que coneix el Peter.

Mascotas dirigida per Chris Renaud
Un film optimista i de colors llampants, dinamitzat per la magnífica banda sonora del mestre Alexandre Desplat i transitat per una galeria de personatges veritablement simpàtics.