Les sales d'estudi amplien horari

Les sales d'estudi amplien horari

19 de maig de 2017

Del 22 de maig al 2 de juliol, ambdós inclosos, les sales d’estudi municipals Casa Amiguet i ESCAVI amplien de nou el seus horaris de servei a l’estudi coincidint amb el període d’exàmens de final de curs dels estudiants universitaris i d’altres estudis superiors.

L’horari  serà de dilluns a diumenge de les 9 del matí a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. El divendres, 23 de juny, Revetlla de Sant Joan, l’hora de tancament de les sales serà a les 9 del vespre.

L’ampliació horària té la finalitat d’oferir un espai d’estudi lliure i facilitar la tasca de l’estudiant en un entorn pròxim als joves durant un dels períodes de més intensitat en l’ús i aprofitament d’aquest servei, en el qual s’ajunten els exàmens de final de curs amb la realització de les proves d’accés a la universitat (PAU).

En el curs passat, durant el darrer període d’ampliació d’horaris de final de curs, van fer-hi ús d’aquests espais 5.807 persones. Més del 60% dels usuaris eren  estudiants universitaris, seguits pels estudiants de Batxillerat i Formació Professional amb un 34%.

L’oferta de serveis que disposen ambdues sales d’estudi són: 157 punts de treball, connexió wi·fi gratuïta, una sala a part per a l’estudi i treball en grup (en el cas de la sala Casa Amiguet), 8 punts d’accés gratuït a Internet amb servei d’impressió, la premsa setmanal i un fons bibliogràfic bàsic de suport.