Novetats en cinema infantil

Novetats en cinema infantil

05 de octubre de 2017

Ara que els dies ja s’escurcen i comencen les tardes més fresquetes podeu aprofitar per asseure-us al sofà de casa i veure una bona pel·lícula en família. La biblioteca us ha preparat una llista de les últimes novetats que ja teniu disponibles a la sala infantil. No us les podeu perdre!

Cigüeñas / dirigida per  Nicholas Stoller, Doug Sweetland
A la Muntanya Cigonya, viuen les cigonyes que fa temps enviaven nadons als pares de tot el món. Ara distribueixen els paquets d'una companyia mundial d'Internet. Junior, la millor cigonya repartidora de la companyia, està a punt d'aconseguir un ascens, però accidentalment activa la Màquina de Producció de nadons i el resultat és una adorable nena il·legal. Per evitar que el seu cap s'assabenti, Junior i la seva amiga Tulip, l'únic ésser humà de Muntanya Cigonya, s'afanyen a lliurar el nadó en un viatge salvatge que podria afectar la integritat de més d'una família i restablir la veritable missió de les cigonyes al món.

Locos por el surf 2 : olamanía / dirigida per Henry Yu
Els pingüins més bojos i divertits tornen per viure una nova aventura surfera. Cody Maverick, Chicken Joe i Lani Aliikai s'associen amb els Hang 5 en un viatge a un misteriós lloc ple d'emocions, acció i rialles.

Vaiana
Diu la llegenda que, quan el semidéu Maui va robar el cor de Te Fiti (l'illa mare), es va deslligar una temible foscor que només podria ser destruïda per qui l'hi retornés. Però, qui s'atrevirà a viatjar més enllà de l'escull?

Ozzy  / dirigida por Alberto Rodríguez, Nacho La Casa
La família d'Ozzy, un beagle encantador, se'n va de viatge per Japó. Per això hauran de deixar a la seva adorable mascota uns dies en un balneari per a gossos on viurà entre grans luxes. No obstant això, el lloc serà un engany creat per un malvat, i l’Ozzy anirà en realitat al veritable Blue Creek, una presó per a gossos. La presó esta plena de gossos de carrer i allà governa la llei del més fort. Així, el protagonista se les haurà d'idear per evitar els perills que sorgeixin, al costat dels seus nous amics Chester, Fronky i Doc, i tornar a casa fora de perill.

L'Estiu i la tardor al regne d'Escampeta / direcció: Pierre-Luc Granjon i Antoine Lanciaux
Durant les nits d’estiu, en Bonifaci festeja la reina Eloïsa, però la seva filla i els seus amics voldran impedir que es casi amb aquest mentider que segur que alguna se n’empesca. A la tardor, quan s’esborrin les històries dels llibres d’Escampeta, s’embarcaran en mil peripècies per tal de no avorrir-se i trencar el malefici d’en Bonifaci i la banya d’unicorn.

Les Aventures de El Petit Príncep / [directors: Kôji Yamazaki, Takeyuki Kanda]
Un pilot es troba perdut en el desert del Sàhara després que el seu avió pateixi una avaria. Per la seva sorpresa, allà coneix a un petit príncep provinent d'un altre planeta, que al llarg de cada episodi ens farà partícips d'una aventura. Al llarg dels seus viatges per l'univers, coneixerem a personatges peculiars que habiten planetes llunyans i viuran aventures increïbles.