Novetats per a infants de 6 a 10 anys

Novetats per a infants de 6 a 10 anys

25 de gener de 2018

Finestres al món / Cristina Serrat
El món és ple de rareses, cada cultura té les seves extravagàncies i, posades de costat, pot semblar impossible que ens puguem entendre els uns amb els altres. Però allà on vagis t’hi trobaràs infants com la Naya, l’Aku o en Manny que somnien coses semblants i volen trobar-se. Fixa’t com canten els seus desitjos des de la finestra i pensa a qui voldries visitar primer. Tens la porta oberta!

Harper i el paraigua màgic / Cerrie Burnell ; il·lustrat per Laura Ellen Anderson
La Harper viu a la ciutat dels núvols amb la seva tieta àvia Sassy i el seu gat, Midnight. Una nit que el Midnight desapareix, juntament amb tots els gats del barri, la Harper se n'adona que només el seu paraigua màgic la pot ajudar a trobar-lo. El paraigua i la resta de nens que viuen al seu edifici!

Voilà! : els besnéts del Gat amb Botes / Anna Fité ; il·lustracions Laia Ferraté
El Charles i el Guillaume, els dos besnéts preferits del Gat amb Botes, es dirigeixen al castell de Carabàs. El seu besavi té un missatge sorpresa per a ells. S'acosten els seus aniversaris i els ha preparat un regal molt especial... Però per aconseguir-lo, tenen només tres dies per demostrar-li que se'l mereixen!

I a més…
Un cistell de cireres: set contes petits per fer-nos grans / Alba Castellví Miquel ; il·lustracions d'Albert Arrayàs
Salvem les tortugues / Tea Stilton
Luna i el panda vermell / Udo Weigelt & Joëlle Tourlonias