Puja al tren!

Puja al tren!

09 de gener de 2017

Les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf engeguen un concurs de lectura destinat als nois i noies d’entre 9 i 13 anys, amb la voluntat de fomentar actituds positives a l’entorn de la lectura en la franja d’edat on les biblioteques detecten que davallen els hàbits lectors.

Aquesta iniciativa començarà el dia 16 de gener  i finalitzarà al mes de maig del 2017.

Ep! Que no veus que el tren és a punt de marxar?  PUJA AL TREN!

Tu ets qui tria on vols anar i per on vols passar. Què no saps de què va?  Doncs aquí van unes indicacions:  

1. Tria la teva destinació destinació:

La línia vermella fa el trajecte de l’humor. Sí, el de petar-te de riure . Tindràs com a guia el famós professor Frank Einstein que t’acompanyarà durant el viatge. Podràs parar a les estacions de Petar-te de riure, Descargolar-se i “Ai, que em pixo” estació.

La línia taronja el segeuix el tren de l’aventura. La famosa detectiu Agatha Mistery serà la teva guia, però a canvi l’hauràs d’ajudar a resoldre els enigmes més enrevessats i estar disposat a viure les aventures més al·lucinants: des de viatges en el temps en una banyera, fins a navegar en un vaixell de pirates.

La línia verda és la via de la realitat, de l’experiència. És el trajecte per a persones com tu, històries de nens de la teva edat, que viuen vides normals i els passen coses normals. T’acompanyàrà l’Andrea, la nena de la maleta, i passareu per les estacions de Música, Família i Amistat.

La línia blava és la del terror. Estàs preparat per passar por? El teu company de viatge és Ningú. Hauràs de compartir vagó amb zombies, bruixes, bèsties,… Però t’assegurem un viatge inoblidable.  

2. Un cop triat el teu viatge, agafa el bitllet, el mapa i escull estació.  La biblioteca anirà marcant al teu bitllet a cada estació que passis, es dir, cada llibre que hagis llegit. I per confirmar-ho hauràs de respondre un enigma. Recorda que pots canviar de línia sempre que vulguis per anar a l’estació que vulguis. Entre tots els viatgers sortejarem un MEGA regal!