Què puc llegir?

Què puc llegir?

30 de juny de 2017

El Extraño crimen de Mary Roget / Cuca Canals. Segon títol de la col·lecció El Joven Poe.
Mary Roget, una famosa i bella actriu de teatre, desapareix misteriosament. Després de quatre dies sense cap pista, l'inspector Auguste Dupin decideix demanar ajuda al jove Poe, per la seva sagaç perspicàcia. No obstant això, la dona reapareix de sobte, sense aclarir què li ha passat. El cas es dóna per tancat fins que ... torna a desaparèixer. Per desgràcia, aquest cop la investigació els porta a descobrir el cadàver de Mary Roget. Ara es tracta de resoldre un cas d'assassinat.

I a més...

Quin fàstic de dia / Rachel Renée Russell amb Nikki Russel i Erin Russell. Primer títol de la col·lecció El Desastrós Max Crumbly.
Tot o res / Jeff Kinney. Onzè títol de la col·lecció Diari del Greg.
Eneamigues totals / Rachel Renée Russell ; amb la Nikki Russell i l'Erin Russell. Onzè títol de la col·lecció Diari d'una penjada.

Per a infants a partir de 6 anys:

L'Espera / Kevin Henkes
Al principi eren cinc amics i tots semblaven esperar alguna cosa darrere la finestra: la lluna, el vent, la neu, o res en especial...
L’espera és part de la infància -esperar el torn, esperar per créixer, esperar que passi quelcom especial-, però en aquest àlbum és el nen qui observa com unes joguines esperen i veu la il·lusió de cadascuna d’elles quan passa allò que esperen, o com reaccionen quan passa alguna cosa que no esperaven.
Una delícia de conte amb unes il·lustracions precioses. Perfecte per als més petitons i per als adults és un llibre/regal. No us el perdeu, us enamorareu.

I a més...

Molt de compte amb els polls / Giles Andreae i Jess Mikhail
El Dragón y la mariposa / Michael Ende ; ilustraciones de Nivio López.
No m'agrada com sóc / [text]: Alma Brami ; [il·lustracions]: Amélie Graux
¿Mau iz io? / Carson Ellis