Clubs de lectura

Tertúlies Literàries^

La Biblioteca Torras i Bages organitza cada curs les Tertúlies Literàries, on s'acull totes aquelles persones que volen compartir (d'una forma distesa i agradable) les opinions, sentiments i comentaris que els hagi suggerit la lectura d'una obra llegida prèviament.

Les persones que formen part d'aquestes tertúlies es troben a la biblioteca, amb una freqüència mensual, per tal de comentar una novel·la proposada, sota la conducció d'Elvira Mestres, encarregada, des de ja fa uns quants anys, de dinamitzar el grup i ajudar a descobrir les múltiples facetes de l'obra.

Recordem que, si bé la biblioteca només pot garantir un nombre de llibres limitat per a 30 participants, les sessions són obertes a tothom i aquelles persones que hagin llegit qualsevol de les obres que es comentin i tinguin interès en la trobada, poden participar-hi sense previ avís.

 

La clau de vidre^

Per als amants de la literatura negra la Biblioteca organitza el club de lectura La clau de vidre, conduït i dinamitzat per Glòria Batllevell. Per participar en aquestes trobades cal fer inscripció prèvia, dins els terminis proposats per la biblioteca.

 

Còmic BTB^

La novel·la gràfica i el còmic és un gènere especial i que a la biblioteca tenim molt present. Per aquest motiu, tots aquells que estigueu enamorats del còmics, disposeu del vostre club de lectura. I els que encara no hàgiu descobert aquest món però hi tingueu interès, aquest és el vostre club per entrar-hi: els seus membres llegeixen els millors còmics clàssics i moderns, d'arreu del planeta.

 

Llegir el teatre^

La Biblioteca Torras i Bages i el Teatre Cal Bolet organitzen Llegir el Teatre, un projecte fruit de la col·laboració entre el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), amb la col·laboració d'Arola Editors. Es tracta d'un club de lectura sobre textos teatrals, que té per objectius: millorar la formació dels espectadors de teatre i refinar-ne així la qualitat de la recepció del fet teatral, donar suport a les biblioteques públiques de Catalunya per al desenvolupament de clubs de lectura de teatre de qualitat, impulsar l'edició de textos teatrals, incrementar els fons sobre teatre de les biblioteques públiques de Catalunya. Cada sessió està dedicada a un text de la programació del TNC que, en alguns casos, són intercalats amb obres de les programacions teatrals locals.

 

Accessibilitat