Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dimarts19novembre '19

Club de lectura de còmic

Dates i lloc: 

Dimarts 19 de novembre
Vilafranca del Penedès

Horari: 

A les 19.30 de la tarda

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages

Trobada del club de lectura amb Gerard Arbués sobre l’obra “El Regreso del señor de la noche” de Frank Miller, amb Klaus Janson y Lynn Varley.

Ambientada en un futur llunyà on Bruce Wayne ha abandonat la capa del ratpenat després de viure diverses desgràcies personals. El retorn del Cavaller Fosc aprofundeix en els motius que porten a Bruce a tornar a fondre’s en el vestit que tant li va costar deixar, ajudat per una nova Robin que irromp en la seva vida. En el seu retorn el segueixen, de manera inevitable, dolents com Joker i Dues Cares que serveixen com a avantsala de l'enfrontament final contra el propi govern dels Estats Units i, fins i tot, el mateix Superman.