El Libro de los insectos humanos , d’Osamu Tezuka

dimarts12desembre

El Libro de los insectos humanos , d’Osamu Tezuka

Dates i lloc: 

Divendres 12 de desembre de 2017
Biblioteca Torras i Bages

Horari: 

A dos quarts de 8 del vespre

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages

El club de lectura Còmic Btb es reuneix aquest desembre.

Sinopsi:
Toshiko Tomura està considerada un geni, una moderna Da Vinci. Amb poc més de 20 anys, és una actriu de renom internacional, futura arquitecta i a punt de rebre el premi literari més important del Japó. Les seves activitats es reflecteixen en els titulars dels diaris i inspiren programes de ràdio i televisió. Però aquest geni i aquest rostre angelical amaguen un passat tèrbol i una personalitat inquietant, la d'una perillosa papallona en perpètua metamorfosi.

És probable que Osamu Tezuka sigui més conegut fora del Japó per ser el creador d'Astroboy, però segurament els seus thrillers són les seves millors obres. El llibro de los insectos humanos és una de les primeres novel·les gràfiques, destinades a un públic adult, que va escriure i dibuixar. La seva protagonista, Toshiko, és una dona fatal solitària disposada a que el món li doni tot el que es proposa. La seva capacitat per a la imitació li permet aferrar-se a gent amb talent per extreure d'ells tot el que li interessa.

Premi a la millor obra estrangera al Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2014

"Tezuka construeix llargues i tortuoses línies argumentals i després les connecta entre si, creant un ampli i memorable conjunt de personatges". Anime News Network.