Acte d'agenda

El Petit Príncep: planetes i joies

Dates i lloc: 

Del 24 de maig al 22 juny
Biblioteca Torras i Bages

Horari: 

Habitual de la biblioteca

Organització i contacte: 

Institut Municipal de Formació
Arsenal Escola Municipal d'Art
Biblioteca Torras i Bages

Mostra de la col·lecció de joies realitzada entorn l'obra literària "El Petit Príncep" d'Antoine de Saint-Exupéry.

Viatge a la galàxia de les joies

L'objectiu del projecte és la d'apropar-nos a una nova interpretació del llibre, de com transformar aquests conceptes i visions de la vida tan importants en representacions visuals volumètriques, petites escultures convertides en joies. Joies que pretenen donar vida als personatges, joies que parlen per si soles, joies que ens transmeten emocions, sensacions, que ens transporten a un món meravellós on tot és possible on no hi ha regles a seguir, sinó camins que hem de deixar fluir, horitzons que descobrir, i deixar-nos portar, portar per cap motiu aparent, sinó només per gaudir... gaudir d'una nova experiència, d'una nova dimensió.

Endinseu-vos a aquest nou món, farem un trajecte molt enriquidor al voltant del Petit Príncep, de les seves visions i reflexions, dels personatges que es creuen en el seu camí, dels aprenentatges del dia a dia, i de tornar a recuperar aquella essència de qualsevol infant a l'hora d'entendre el món i el sentit de la vida. Entra en òrbita i gaudeix del viatge a la nostra galàxia.

Autors i autores:
Som un grup d'estudiants del Cicle de Grau Superior de Joieria Artística de l'Escola Municipal d'Art Arsenal de Vilafranca del Penedès. 
Comissariat pels mateixos alumnes de l'escola, que han dissenyat i executat les obres en el taller de l'escola en el curs 2018-2019 i projectat el disseny d'aquesta l'exposició, amb el suport dels docents de taller i projectes.

Artistes paricipants: Aida Clos Heras · Patrícia Aguiló Bestard · Nil Ribas Rosell · Maria Colell Dueñas · Jordi Masó Socias · Adriàn Grande Jiménez · Vicenç Vidal Fernández · Patrícia Sádaba · Aleix Tíscar.