Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dilluns21setembre '20

El romanç de les històries naturals de Joan Perucho, amb Carles Belda.

Dates i lloc: 

Dilluns 21 de setembre de 2020

Biblioteca Torras i Bages.

Plaça de l'Oli 20, Vilafranca del Penedès

Horari: 

A les 19h de la tarda.

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages i Festival EVA.

Hi col·labora: Ajuntament de Vilafranca.

Dilluns 21 de setembre de 2020 a les 19 de la tarda, la Biblioteca Torras i Bages acollirà l'espectacle de El romanç de les històries naturals de Joan Perucho, amb Carles Belda.

El romanç de les històries naturals

Escenes de la 1a Guerra Carlina i del temps dels vampirs

En Carles Belda, ara Onofre de Dip, ara Antoni de Montpalau, ara el General Cabrera, narrarà, sonarà l’acordió, llegirà i cantarà per fer-nos viatjar del Maestrat a Cerdanya, tot passant per Pratdip, Barcelona, Gandesa i Berga. Durant una hora encara no, seguirem l’apassionant expedició d’un naturalista liberal que frisa per aclarir el misteri d’un vampir carlí. De la maleta-taüt de l’artista brollaran els elements que il·lustraran els estirabots històrics i els dubtes humans que amb tanta gràcia va teixir Joan Perucho a Les històries naturals.

Activitat inserida dins el marc de la celebració de l’Any Perucho.