Acte d'agenda

dijous16març '23

Els contes de la Martina Trementina

Dates i lloc: 

Dijous 16 de març
Biblioteca Torras i Bages

Horari: 

A les 18h de la tarda

Organització i contacte: 

Organitza: Servei d'Igualtat i Cooperació 
Col·labora: Biblioteca Torras i Bages

Hora del conte per a infants a partir de 6 anys, a càrrec de la Meritxell Morera, de La Guilla Teatre.

Martina trementina és neta d'una remeiera. La seva àvia Remei era trementinaire: recollia herbes medicinals, plantes aromàtiques, resines dels arbres, i en feia ungüents i olis essencials com la Trementina. Anava a vendre els seus productes fent llargs viatges a peu fins arribar a pobles i ciutats. En aquella època no hi havia telèfons mòbils ni internet i la gent s'explicava històries. L'àvia Remei recollia contes, històries i faules i les utilitzava com les herbes medicinals, perquè els contes poden curar de l'avorriment, ajuden a mantenir el cor esponjat, el cap ben clar i sobretot a mantenir els somnis ben vius! Amb aquestes històries la Martina us explicarà qui eren aquestes dones que anaven pel món: Les trementinaires.

Activitat organitzada pel Servei d'Igualtat i Cooperació de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès en el marc dels actes del 8 de Març.

Per tal d'assistir a l’activitat cal inscriure-s’hi prèviament a través del correu electrònic [email protected] (indicant nom i cognoms de l’infant, edat i un telèfon de contacte) o trucant al telèfon 938904030 en horari d'obertura de la Biblioteca. Us recordem que només podrà assistir un acompanyant per cada infant.


Activitat Passaport Edunauta.


Accessibilitat