Acte d'agenda

dijous11maig '23

Eres GRANDE

Dates i lloc: 

Dijous 11 de maig

Biblioteca Torras i Bages

Horari: 

A les 18:30h

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages

Presentació del llibre "Eres GRANDE: tú tienes el poder para escapar de tu propio laberinto y vivir en coherencia", de Kasia Zrodlowska.

Moltes vegades els problemes, les preocupacions, les inseguretats i les pors ens generen emocions negatives que ens porten a prendre decisions incorrectes, i en conseqüència a diverses malalties, malalties, addiccions, estats d’infelicitat i apatia.

L’objectiu d´aquest llibre és ajudar a comprendre per què la teva realitat no és com a tu t’agradaria que fos i que aquesta depèn de tu i no d’alguna cosa externa a tu. Descobrir que l'amor i la felicitat són en un mateix, que les teves circumstàncies no es deuen a la bona o mala sort, sinó que existeixen unes lleis universals que regeixen el nostre món i funcionen per a tots de la mateixa manera.

Coneixeràs les claus per aprendre a motivar-te i gaudir de cada moment, ser una persona més positiva, deixar de viure en el passat i preocupar-te menys pel teu futur, prendre decisions més encertades, controlar les teves emocions i enfrontar les teves pors. Notaràs canvis significatius en el teu estat d'ànim, salut i benestar, començaràs a estimar-te més, a sentir-te més fort, més segur de tu mateix i aprendràs a fer servir la teva ment a favor teu i gestionar millor les teves emocions.