Acte d'agenda

dimecres30gener '19

La corazón

Dates i lloc: 

Dimecres 30 de gener de 2019
Biblioteca Torras i Bages

Horari: 

A les 7 de la tarda.

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages

Presentació del llibre i sessió pràctica a partir de les propostes del llibre per a treballar l’escolta empàtica i honesta i aprendre a dialogar amb les altres persones des d’una nova perspectiva.

A càrrec dels seus autors, Roxana Cabut i Raed El-Younsi.

"Vam escriure aquest llibre conjuntament dues persones, basant-nos en la Comunicació no violenta, per ser coherents amb el que proposem: respectar i integrar allò que és diferent. Al llibre trobaràs reflexions i formes d'actuar que han donat claredat a la nostra vida, a més de sembrar confiança i comprensió en les nostres relacions. "
Roxana i Raed

Roxana Cabut, nascuda a La Plata, Argentina, viu a Sitges des del 2003. Professora en Lletres i Terapeuta Corporal. Docent de vocació, gaudeix treballant amb grups on combina la pràctica de la comunicació sana amb la percepció i expressió corporal, promovent la integració de cos, emoció i ment.

Raed El-Younsi, nascut al Marroc, ha viscut també a Espanya i als Estats Units. Format en Administració i Direcció d'Empreses, ha treballat en el sector immobiliari i financer, així com en el del disseny. Iniciat en Comunicació no violenta per Marshall Rosenberg als EUA, porta anys impartint tallers de comunicació i consciència no violentes.