Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dijous25juliol '19

Laia Bieri & David Ràfols, en concert

Dates i lloc: 

25 de juliol de 2019
Pati de la biblioteca Torras i Bages

Horari: 

A les 19:30h

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages

Tercera i última activitat del cicle de concerts a la terrassa de la biblioteca "Com està el pati!"

Laia Bieri, vinculada al món de la música des de molt petita, doncs va començar a cantar als sis anys en una coral infantil i s’ha mogut per aquest món des de llavors. Actualment és cantant al cor de noies Xamusia, i dirigeix els més menuts de l’Espinguet. Des de fa 3 anys també toca el clarinet, i és membre de la Banda de l’escola municipal de Vilafranca del Penedès.
Enamorada de tot tipus de música, enguany comença a fer els seus primers concerts acompanyada a la guitarra per David Ràfols, on toquen tant versions de cançons conegudes com temes propis del cantautor.

David Ràfols, el podem trobar exposant-se com a cantautor pels escenaris. Amb influències del rock, metal, gospel, jazz i pop. El seu rock català amb caràcter propi, te lletres plenes de sentiments, perquè a cadascú s'hi pugui trobar o sentir identificat. Des dels 16 anys trepitjant escenaris per tot Catalunya, ha tocat a sales com: Razzmatazz3, Apolo2, Luz de Gas i Liceu. Actualment el podem veure a la guitarra amb Laia Bieri (en format acústic) i com a guitarrista i cantant en algunes cançons amb la banda, La Traca (Llorenç del Penedès).

Junts formen un equip brillant de veus i ritme.