Acte d'agenda

dissabte27gener '18

L’hort dels Flipbooks

Dates i lloc: 

Dissabte 27 de gener de 2018
Biblioteca Torras i Bages

Horari: 

De 10 del matí a 1 del migdia.

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages
BiblioLab

Taller d´iniciació al cinema d´animació i a la vegada una peça de creació contínua, per a infants a partir de 6 anys.

L’hort de flipbooks és un taller d´iniciació al cinema d´animació i a la vegada una peça de creació contínua.

La particular tècnica que proposem consisteix en una intervenció atzarosa al deixar que els retoladors taquin el paper -el que en diem plantar un flipbook- i una intervenció controlada on cada participant dibuixa en un d’aquests flipbooks -la collita-.

L’activitat s’inicia plantant un flipbook i collint-ne algun dels que ja estan plantats. I al final del taller, cada participant pot emportar-se el seu treball o deixar-lo, però el que sí que es segur és que haurà deixat plantat un nou flipbook per a que l’activitat pugui continuar amb una altra gent, en un altre moment, en un altre lloc. D’aquesta manera, cada taller parteix de la feina realitzada en una sessió anterior i deixa plantada la possibilitat d’un nou taller futur. Aquest valor d’obra col·lectiva compartida, de suma de gestos que creen contingut, és un dels nostres eixos pedagògics i una forma d’enfocar el treball d´animació d´autor.

Aquest taller es planteja des del principi amb la consciència i desig que les biblioteques no siguin tan sols contenidors i esdevinguin generadores de material.

Per a infants a partir de 6 anys.
Cal inscriure's prèviament. Places limitades.

Dins el marc d'activitats BiblioLab.


Accessibilitat