Acte d'agenda

dimecres03juliol '19

Tertúlia amb Carla Zaplana

Dates i lloc: 

Dimecres 3 de juliol 
Terrassa del Vinseum

Horari: 

A les 20:15h

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages, Llibreria La Cultural, RTVVilafranca i Vinseum Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.
Amb el suport de: 1+1=3, Gramona i Xerigots

Autora del llibre “Menja Net”, Carla Zaplana serà amb qui compartirem la primera Tertúlia a la terrassa del Vinseum d’enguany, un cicle de tertúlies a la fresca pels dimecres al vespre del mes de Juliol.

En aquest llibre, l’autora Carla Zaplana comparteix la seva filosofia “Menja net” i proposa agafar les regnes de la pròpia salut mitjançant un repte de tres fases per adoptar, de forma progressiva, una alimentació tan natural, nutritiva i sanadora com sigui possible. En aquest procés es van suprimint a poc a poc les substàncies que carreguen l’organisme i li resten vitalitat. L’objectiu de la filosofia “menja net” és sentir-se bé, omplir-se d’energia i trobar la millor versió d’un mateix. 

Carla Zaplana és dietista-nutricionista, mentora de salut i autora dels supervendes “Sucs verds”, “Superfoods” i “Batuts verds”. Apassionada pels aliments, reparteix el seu temps entre l’escriptura i l’aprenentatge en alimentació saludable. A més, comparteix els seus coneixements i la seva filosofia “menja net” a les seves consultes i programes en línia amb pacients de tot el món. També destina un espai a l’elaboració i el tast de noves receptes, a classes de ioga, a meditar, i als viatges que fa a diversos països a la recerca de respostes i de noves experiències. El seu desig insaciable per instruir-se, aprofundir i estudiar, així com la seva generositat a l’hora de divulgar i de compartir tot allò que descobreix, la converteixen en una excepcional comunicadora en l’àmbit de la salut i la nutrició.