Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

dissabte30novembre '19

Tertúlies Literàries

Dates i lloc: 

Dissabte 30 de novembre
Celler Eudald Massana Noya

Horari: 

A les 10.30 del matí

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages

Trobada del club de lectura amb l’Elvira Mestres i visita al Celler Eudald Massana Noya.

L’obra que es comentarà serà “Un viñedo en la Toscana”, de Ferenc Máté.

Qui no ha imaginat una vida idíl·lica a la Toscana, assaborint un bon vi, gaudint del millor menjar i de l'amistat veïnal? Ferenc i Candace Máté, escriptor i pintora, semblen haver-ho aconseguit. Però el veritable somni de Ferenc és crear el seu propi vi. Junts aprendran que per aconseguir-ho es requereix perseverança, bon gust i, sobretot, la capacitat de riures d'un mateix.
Després d'una hilarant recerca per sinuoses carreteres, aquests dos audaços novaiorquesos troben en Montalcino un antic monestir envoltat de potencials vinyes. No obstant això, abans de complir el seu somni hauran de lidiar amb els nadius toscans, no sempre tan bé intencionats, la reforma d'una casa de més de set-cents anys plena de sorpreses i un tractor obstinat a no obeir. Quan els vins dels Máté veuen la llum, reben de seguida l'admiració internacional, i el seu Syrah és nomenat «Vi negre italià de l'any 2007». Al costat d'aquesta envejable parella i els seus memorables col·laboradors descobriràs els secrets de l'elaboració d'un bon vi, però també de la bona vida, la que es gaudeix amb entusiasme i molt, molt d'humor.

L’activitat està emmarcada dins del cicle Biblioteques amb DO’19