Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Acte d'agenda

diumenge20setembre '20

Trobairitz

Dates i lloc: 

Diumenge 20 de setembre de 2020
Claustre de Sant Francesc
 

Horari: 

12 del migdia

Organització i contacte: 

Regidoria de Cultura.Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Diumenge 20 de setembre a les 12 del migdia, el Claustre de Sant Francesc acollirà l’espectacle de titelles Trobairitz

Com a darrer acte del cicle Paraules al Claustre i +, el diumenge 20 de setembre a les 12 del migdia la companyia de titelles Micro Troupe formada per Elena Mesa i Joan Gispert, oferirà el seu darrer muntatge de titelles que es centra en les figures dels trobadors del segle XII. Trobairiz ens descobreix la figura de Beatriu, la comtessa de Dia, que s’atreveix a cantar l’amor, entre els típics jocs d’amagatotis de castellet, embolics poètics i garrotades cavalleresques.La tècnica teatral de l’espectacle és la de l’ utilització de putxinel·lis, concretament de guant del tipus català que fan la seva interpretació des d’un castellet amb un senzilla però completa escenografia.

L’argument d’aquest espectacle comporta molta participació del públic familiar a qui va adreçat l’espectacle. Trobairitz va adreçat a nens i nenes a partir de 5 anys i te una durada de 50 minuts.Per motius de seguretat sanitària l’aforament serà limitat a 60 persones i es recomana que cada infant vagi acompanyat només d’un adult. Per tal d’afavorir que l’assistència a aquest espectacle sigui majoritàriament d’infants, cada adult por acompanyar a tres infants.

L’espectacle és gratuït però és imprescindible fer reserva prèvia a través del correu electrònic: cultura@vilafranca.cat .