Acte d'agenda

dimecres31octubre '18

Una història de por

Dates i lloc: 

Dimecres 31 d'octubre de 2018
Biblioteca Torras i Bages

Horari: 

A 2/4 de 7 de la tarda

Organització i contacte: 

Biblioteca Torras i Bages

Presentació del conte i taller sobre el llibre " El desván de Villa Serena" per a joves a partir de 8 anys. A càrrec de l’escriptor David Monteagudo, i la il·lustradora Núria Tomàs.

A les golfes de Villa Serena hi viuen l’aranya Terror i una dotzena de fantasmes. Tots són nens i adolscents, excepte la Sra. Delantal i el Sr. Orejudo, que cuiden d’ells per a que l’assassí que el va matar no els faci desaparèixer per sempre. Perquè, l’assassí segueix visitant les golfes de Vila Serena de tant en tant, sempre entre les dues i les 5 de la matinada, i fins ara, ningú ha ha pogut evitar: està suficientment viu com per matar, i suficientment mort com perquè els vius no el trobin. Però tot canvia quan Blanca és assassinada i es proposa que els nois que acaben de mudar-se a Villa Serena no corrin la seva mateixa sort i acabin convertits en fantasmes. Aquí comença la trepidant, divertida i entranyable història d’aquest conte. 

El Desván de Villa Serena és el darrer treball de la professora i escriptora de literatura infantil i juvenil M. C. Hito (Conchi Hito), que publica aquest mes de setembre el nou segell editorial Bóbila libros. La il·lustradora vilafranquina Núria Tomàs Mayolas ha estat l'encarregada de donar vida al desván amb dues estupendes il·lustracions; la primera apareix a la portada del llibre i la segona obre la porta, a la segona part del llibre, a la llar de l'assassí.


Accessibilitat