Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Documents en digital

A la Biblioteca Torras i Bages vetllem per la conservació i la difusió del llegat cultural local. I la digitalització del fons antic és un recurs que apropa aquests documents delicats al públic en general d’una forma àgil i segura.

Trencadís és el dipòsit digital de la Xarxa de Biblioteques Municipals que té com objectius promoure i difondre la cultura local i preservar i  facilitar l'accés a aquelles col·leccions úniques i valuoses de les biblioteques.

En aquest dipòsit trobareu documents que fan referència a Vilafranca i la comarca tan interessants com per exemple:

- Revistes com “Penedès” editada entre 1919 i 1922, “Els quaderns mensuals d’Acció” que abarca els anys 1926 a 1928
- Llibres com “Apuntes históricos de Vilafranca del Panadés y su comarca” de 1887
- Programes de la Festa Major de Vilafranca editats entre 1939 i 1980.
- Dietari de la Biblioteca Popular de Vilafranca del Penedès, per Biblioteca Torras i Bages (Vilafranca del Penedès). 1934-1953. Part de: Dietari de la Biblioteca Popular de Vilafranca del Penedès

Tots aquests documents els teniu al vostre abast de forma gratuïta a la plataforma digital Trencadís.

Per altra banda, teniu Cartells i Estampes de Festa Major en aquest enllaç.

Accessibilitat