Còmic

Els darrers anys, el còmic ha esdevingut un mitjà cultural que cada vegada té més seguidors. Per aquest motiu, la Biblioteca Torras i Bages us ofereix una àmplia col·lecció de còmics que recull els títols més importants de la història d'aquest gènere, dels diversos estils, tendències, procedències geogràfiques... Adreçada al públic infantil, juvenil i adult.

En aquest fons hi trobareu còmics de temàtiques variades: romàntics, costumistes, d'aventures, de ciència ficció, policíacs, de terror, d'humor, de denúncia i crítica social, biogràfics. La col·lecció de còmic es complementa amb llibres sobre les tècniques del còmic i la il·lustració.

Cada dos anys, la biblioteca conjuntament amb el Servei de Juventut de l'Ajuntament de Vilafranca, orgranitzen el certàmen Operació Còmic: activitats relacionades amb el còmic per difondre i promocionar-ne la lectura, trobades amb autors i especialistes del món del còmic, presentacions de novetats de còmic, exposicions, tallers, clubs de lectura de còmic i especialment, un concurs adreçat a joves talents.

Consulta les novetats i recomanacions de la biblioteca.