Activitats infantils

A la Sala Infantil es programen un conjunt d'activitats per tal de formar i fomentar el gust per la lectura i el coneixemtn en general. 

Els contes són un dels transmissors més efectius i agradables per fer arribar el gust per la lectura, les narracions, la imaginació i els llibres als més menuts. Amb aquest objectiu, la biblioteca programa cada mes, tres tipus de sessions de contes:
L'hora del conte: adreçada a infants a partir de 3 anys. Són sessions obertes (no cal inscriure's per assistir-hi) però, lògicament, tenen l'aforament limitat.
Els contes per a caganius: adreçats als més petits i petites, els infants entre 1 i 3 anys. Cal inscriure's per assistir-hi per tal de proporcionar el màxim de calidesa i comoditat als infants, adults que els acomanyen i narradors.
English storytime: contes en anglès per tal d'aprendre l'idioma d'una manera distesa i divertida.

A més del contes, una de les maneres d'aprendre més efectives és jugant. La biblioteca us proposa tallers de manualitats i d'aprenentatge, coincidint amb dates del cicle festiu i efemèrides que volem destacar. Per assitir-hi, caldrà que us fixeu a quines edats va dirigit i que reserveu la vostra plaça.