Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Gènius, el catàleg infantil

En l’entorn virtual, la Xarxa de Biblioteques Municipals posa en funcionament un portal infantil, Gènius, adaptat a les necessitats informatives i tecnològiques actuals, perquè sigui l’entrada dels nens i nenes als continguts i als serveis virtuals que els professionals de les biblioteques elaboren per a ells.

 El portal té un argument protagonitzat per quatre personatges: el nen Gènius, la súperheroïna Valentina, el robot Bit i la mascota PlayMe. Cadascun d’ells, amb característiques i valors propis que els defineixen, expliquen i situen els usuaris en el portal.

 En Gènius, protagonista de tot el portal, dóna nom al web. És un nen mogut i eixerit, sempre té ganes d’explorar la biblioteca infinita i plena d’aventures on viuen la Valentina i el Bit, la Biblioteca Virtual.

Al Gènius hi trobareu recomanacions, jocs, bases de dades i moltes altres coses que poden interessar als petits de la casa.

Accessibilitat