Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Inici

Tornen les activitats presencials!

Amb l'aplicació de les noves mesures decretades pel Govern de la Generalitat, es reprenen les activitats presencials respectant l'aforament màxim del 50%. L'horari de prestació del servei es desenvoluparà de manera habitual.

La Zum Zum i les 12 proves

A partir del 23 d'abril, Sant Jordi, participa a la gimcana que t'ha preparat la mascota de la sala infantil de la Biblioteca Torras i Bages.

Biblioteca Torras i Bages

La biblioteca és un centre públic obert a tothom. La seva oferta de serveis garanteix l'accés democràtic a la informació, la transmissió de coneixements, la formació, l'educació permanent, l'autoformació i el lleure.

Labdoo

El teu antic portàtil educa un infant. La Biblioteca Torras i Bages forma part del projecte Labdoo com a centre de recollida d’ordinadors portàtils i tauletes (hub).

1
2
3
4

 

Novetats

Llibres, cinema i música

Xarxes Socials
Accessibilitat