Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

37è Comic Bcn!

05 de abril de 2019

Aquest any 37 Comic Barcelona obrirà les seves portes amb grans novetats, amb l'objectiu de consolidar-se com el gran punt de trobada del còmic nacional i internacional.

Del 5 al 7 d'abril podràs participar en la 37 edició d'un esdeveniment que es renova per oferir moltes més activitats i més espais, tant a professionals com al gran públic. Són moltes les novetats a destacar d'una edició d'un certamen que afronta el futur amb gran optimisme i capacitat d'adaptació sense oblidar-se de la seva passat. Una edició que oferirà més activitats professionals, que inclouran jornades especials dirigides al sector, i més activitats lúdiques per a tots els aficionats.

En aquesta edició la zona professional, Comic Pro, es renova convertint-se en un espai de networking dividit en tres eixos: a la revisió de portfolis, enguany se li afegeixen una primera edició de Jornades Professionals i una oportunitat per crear un mercat de drets. Les exposicions també tindran un lloc destacat en Comic Barcelona. Aquest any comptarem amb una exposició antològica dedicada a l'obra de Laura Pérez Vernetti, guanyadora del Gran Premi del Saló del Còmic de Barcelona de l'any passat.

També tindrem la mostra dedicada a Pinturas de guerra, d'Ángel de la Calle, premi a la Millor Obra en 2018. El premi a la Autora Revelació va ser per a Ana Penyas i a la seva obra Estamos todas bien li dedicarem una altra de les nostres exposicions. La mostra dedicada al recentment mort Stan Lee repassarà diferents aspectes de la seva obra, i també tindrà la seva exposició el dibuixant Josep Solana Joso, fundador de la prestigiosa Escola Joso, que compleix 80 anys.

Tota informació i venda d'entrades a: 37 Còmic Barcelona