Notícia

501 llocs que has de conèixer abans de morir

25 de abril de 2017

501 llocs que has de conèixer abans de morir editat per Ara Llibres i escrit per Cèsar Barba i Sergi Ramis, és una guia força especial que us recomanem i que podeu trobar a les estanteries de la sala de lleure de la biblioteca.

Aquest llibres és un recull dels paisatges més bells, les esglésies més ben conservades, les tradicions més insòlites i la gastronomia més recomanable d’alguns llocs del nostre país. Tot això amb dades pràctiques i els millors consells per visitar els racons imprescindibles del nostre territori.

Les 501 propostes que trobareu en aquest llibre són el resultat de la tria personal de dos dels millors especialistes en natura i patrimoni cultural de casa nostra, en Cèsar Barba i en Sergi Ramis, tots dos, reconeguts periodistes de viatges i col·laboradors habituals de revistes com ara Descobrir Catalunya, Altaïr, Viajes National Geographic o Lonely Planet Magazine.

No us espereu trobar una informació molt extensa de cadascuna de les propostes, de fet, una de les principals virtuts d’aquesta guia i que cal destacar, és la capacitat de síntesi a l’hora de descriure les diferents localitzacions, ja que només aporta la informació estrictament necessària com pot ser, una petita descripció del lloc, l’època de l’any per visitar-lo i els enllaços web on poder trobar la resta d’informació necessària abans d’apropar-s’hi. Aquest fet fa que resulti molt senzill escollir una destinació i que les ganes d’anar-hi augmentin exponencialment.

Ens encanta posar-vos feina i encara més si la feina consisteix en visitar totes les propostes que ens ofereix aquesta guia de casa nostra, del nostre petit país.

No us encanteu, perquè el temps passa i ens esperen 501 llocs que cal conèixer.

Accessibilitat