Notícia

85è aniversari de la biblioteca

22 de agost de 2019

Coincidint amb la Festa Major de Vilafranca, la Biblioteca Torras i Bages celebra el seu 85è aniversari amb el novè lliurament de la col·lecció de punts de llibre on la il·lustració està relacionada amb Vilafranca i la comarca del Penedès.

Enguany l’artista M. Montserrat Plans Ferrer ha realitzat una aquarel·la inspirada en el llibre de Xavier Fàbregas, Arbres de Vilafranca, que forma part de la Col·lecció Local de la biblioteca. La il·lustració representa la flor de magnòlia grandiflora, un arbre magnífic de fulles persistents i flors perfumades que amb el sol reflecteixen els colors de l'entorn. El podem contemplar a la Parellada, a la Rambla de Nostra Senyora, a la plaça del Carme i a la ciutat jardí de St Julià, entre d'altres espais.

M. Montserrat Plans Ferrer, diplomada en Treball Social, ha dedicat molts anys de la seva vida professional a persones vulnerables i amb necessitats especials. Ara, ja jubilada, recerca l'expressió de la seva interioritat a través del dibuix i la pintura.

Del punt de llibre s’han editat 1.000 exemplars que seran repartits de forma gratuïta a la mateixa biblioteca, a partir del 19 d’agost.

 

 

 

 

Accessibilitat