Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Ampliació d’horaris de les sales d’estudi

27 de maig de 2019

A partir del dilluns, 27 de maig, i fins al de 28 juny, ambdós inclosos, les sales d'estudi municipals Casa Amiguet i Escavi amplien, un any més, el seu horari de servei a l'estudi coincidint amb el període d'exàmens de final de curs dels i les estudiants universitaris i d'estudis post obligatoris. 

Amb aquesta ampliació l'horari passa a ser de dilluns a diumenge de les 9 del matí a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda a les 10 de la nit. El diumenge, 23 de juny, revetlla de Sant Joan, l'hora de tancament de les sales serà a 2/4 de 9 del vespre, i romandran tancades el dia 24 de juny, festiu. 

L'ampliació horària té la finalitat d'oferir un espai d'estudi lliure i facilitar la tasca de l'estudiant en un entorn pròxim als i a les joves durant un dels períodes de més intensitat en l'ús i aprofitament d'aquest servei, en el qual s'ajunten els exàmens de final de curs amb la preparació de les proves d'accés a la universitat (PAU). 
A finals del curs passat, durant el mateix període d'ampliació horària de final de curs, van fer-hi ús d'aquests espais 5.314 persones, principalment joves estudiants d'estudis post obligatoris: batxillerat, formació professional i estudis universitaris. 

Les sales d'estudi tornaran a obrir amb l'horari habitual, a partir del dilluns 2 de setembre. Durant els mesos de juliol i agost les sales romandran tancades, però la biblioteca Torras i Bages romandrà oberta en el seu horari d'estiu: de dilluns a dijous, de les 2/4 de quatre a 2/4 de nou del vespre; i els divendres, de les 9 del matí a 2 del migdia. 

Les sales d'estudi municipal ofereixen un total de 157 punts de treball, connexió wi·fi gratuïta, una sala a part per a l'estudi i treball en grup (en el cas de la sala Casa Amiguet) i 8 punts d'accés gratuït a Internet amb servei d'impressió.