ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Aprenem amb els llibres

25 de gener de 2018

Les Hores : un llibre pissarra!
Un llibre molt especial per aprendre les hores! Cada pàgina ens proposa diverses activitats que podràs refer les vegades que vulguis.

Animals músics / Pedro Alcalde ; Julio Antonio Blasco
Des dels gibons cantant un duet a l’alba i les balenes brunzint a través dels oceans fins als llops entonant un cànon coral, la naturalesa és plena de música meravellosa.
La majoria d’animals fan servir les seves veus, altres utilitzen els seus cossos com instruments i alguns produeixen sons que els éssers humans som incapaços de percebre. Aquest llibre ens acosta a 14 animals que formen la música de la natura.

Ciència a l'exterior per a nens : 52 experiments al pati, al jardí o al parc aptes per a tota la família / [Liz Lee Heinecke]
52 experiments o labs aptes per a tota la família, dissenyats per fer-te sortir de casa en qualsevol estació de l’any, per explorar temes tan diversos com l’ecologia, la física i la química. Aquest llibre fa que descobrir les ciències naturals i aprendre més coses sobre el món que ens envolta sigui divertit!

El Larousse dels rècords / text Sophie de Mullenheim ; il·lustracions Laurent Audouin
És un llibre increïble i delirant amb un munt de dades, fets, persones i llocs fascinants: els més alts, els més grans, els més antics, els més cèlebres, els més profunds, els més valents i les més sorprenents.

I a més...
Animation lab per a nens : ¡projectes pràctics i divertits per crear cinema d'animació / Laura Bellmont, Emily Brink
Aprèn el món del color : només amb llapis de colors i retoladors / Rosa M. Curto
Cançons per somriure : i per veure el món més gran / Noè Rivas ; il·lustracions: Montse Ginesta
Descobrim les muntanyes / [il·lustracions: Wolfgang Metzger ; text: Andrea Erne]

Accessibilitat