Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Apunta't als clubs de lectura!

22 de setembre de 2020

Com cada setembre encetem al nova temporada de Clubs de Lectura de la Biblioteca Torras i Bages. 
Des del passat 16 i fins el proper dia 30 de setembre, us podeu inscriure a qualsevol dels nostres clubs a través del correu electrònic, per telèfon o presencialment. Podeu trobar tot el llistat de clubs de lectura al següent enllaç.

Novetats d’enguany: els clubs seran de grups reduïts amb un màxim de 15 inscrits i es seguiran les recomanacions sanitàries establertes en cada moment. En el cas del club “Tertúlies literàries” es crearan dos grups. Les sessions es realitzaran, com altres anys, en diversos espais de la biblioteca, excepte el club “Llegir el teatre” que es durà a terme a l’Escorxador. També ha variat l’horari d'inici d’alguns clubs, que s’ha avançat a les 19h, adequant-se al canvi d’horari de la Biblioteca que a partir d’ara tanca a les 20h.

Per a qualsevol qüestió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Us hi esperem!