Cine per a infants

Cine per a infants

27 de juliol de 2018

Coco / directed by Lee Unkrich
En Miguel és un noi de dotze anys que està destinat a treballar al taller de sabates de la seva família. Però ell no vol ser sabater, vol ser músic com el seu ídol, el famosíssim guitarrista Ernesto de la Cruz. Durant la vigília del Día de Muertos, una nit màgica en la qual les famílies recorden els seus avantpassats, en Miguel busca l’ajuda  del seu ídol anant a la seva tomba.
Una pel·lícula meravellosa que ha suposat el retorn del millor Pixar. El seu esplèndid sentit de l'aventura, l’originalitat de la història, la música i la bellesa colorida de l’animació us deixaran rendits als seus peus.

Emoji: la película / directed by Tony Leondis
Textopolis és una animada ciutat on viuen i treballen els emojis mentre esperen ser utilitzats pel propietari del telèfon. Els emoji tenen només una expressió facial, tots menys en Gin, que pateix una errada tècnica que li fa canviar l’expressió de manera descontrolada. Amb el seus amics, viatjarà per les interioritats del mòbil a la recerca del codi font per solucionar el seu problema.

Tadeo Jones 2: el secreto del Rey Midas / directed by Enrique Gato
Després del descobriment per part de Sara Lavroff d'un dels tres discos d'or del collar del rei Mides, Tadeu Jones viatja fins a Las Vegas per acompanyar la seva amiga a la gran exposició on es mostrarà per primera vegada aquesta important troballa.

El Diario de Greg: carretera y manta / dirigida por David Bowers
Preparat per gaudir d'un agradable i llarg estiu, Greg només està desitjant passar l'estona, però la seva mare, Susan, vol concentrar-se més en la família i allunyar als seus membres de tant dispositiu electrònic, per tant, decideix que tots necessiten fer un viatge i anar a celebrar l'aniversari de la besàvia. Al principi, Greg no vol formar part d'això, però aviat s'adona que el viatge pot ser el seu bitllet per a assitir a la Fira de Videojocs.

Monster house / directed by Gil Kenan
La pel·lícula explica la història de DJ, un nen de 12 anys que veu com a la casa de l'altre costat del carrer, propietat del vell Nebbercracker, hi passen coses estranyes ja que desapareix tot el que s'hi acosta. Un dia abans de Halloween, DJ i el seu amic Chowder veuen com la casa està a punt d'empassar-se la seva amiga Jenny. Tan sols el pizzer Calavera els fa cas, i diu que l'única manera d'evitar que la casa s'ho mengi tot és colpejar-la al cor.

Colegas en el bosque 2 / co-directed by Todd Wilderman ; directed by Matthew O'Callaghan
Quan Elliot és a punt de casar-se amb la Giselle, el seu amic, el gos Mr. Weenie, és segrestat per un grup de mascotes que volen tornar-lo als seus amos. Tots els animals hauran de col·laborar per rescatar al gos salsitxa del món de les mascotes.

Pumpkin reports
Max Green vivia una vida sense preocupacions amb els seus adorables pares, sent el noi més popular de la tranquil·la vila de Cucurtown, fins que descobreix que la Teresa i en Goliat, els seus nous germans adoptius són uns alienígenes que pretenen conquerir la Terra.

Animalades de cine / Pascal Adant
Animalades de cine és una adaptació delirant de faules populars portades a la gran pantalla amb sentit de l’humor i enginy. Petites històries universals que conserven el caràcter educatiu original i hi afegeixen creativitat i diversió. El millor de les faules i del cartoon en una mateixa proposta.

Ovejas y lobos / dirigida por Maxim Volkov y Andrey Galat
En una terra màgica i llunyana, en un petit i pintoresc poble situat entre verds prats i turons, viu un ramat d'ovelles sense preocupacions. Però la seva vida pastoral i lliure d'estrès s'interromp quan una rajada de llops estableix el seu campament al barranc proper. D'acord amb les tradicions antigues, el líder del grup, Magra, anuncia que el seu futur successor ha de provar el seu dret a liderar desbancant als seus rivals. Quan el poderós i sanguinari Ragear fa un pas endavant, l'únic llop prou valent com per desafiar-lo és en Gris, el favorit del grup, però també un maldestre sense gaires esperances de guanyar.

El regal de la Molly Monstre / direcció: Ted Sieger, Michael Ekbladh, Matthias Bruhn
La Molly és la filla única d’en Popo i l’Etna Monstre, la reina de la casa. La seva vida transcorre en l’entorn familiar, jugant amb el seu millor amic, l’Edison, una joguina de corda que té vida pròpia. Tanmateix, al país dels Monstres, les mares fan l’ou i els pares el mantenen calent camí de l’illa de l’Ou, on tots els monstres surten de la closca. La Molly, il·lusionada per conèixer al nou membre de la família, li ha teixit un gorret de llana al seu futur germanet. Però els pares, amb les presses pel part, se l’han deixat i ella decideix seguir-los amb el seu regal.

Los Tres cerditos; La tortuga y la liebre ; El patito feo
Els Curts Clàssics Disney: un recull de contes inoblidables, explicats a partir dels personatges de Disney i amb una banda sonora plena d'emoció. Torna a descobrir els contes clàssics de la mà de Disney.