Cinema infantil

Cinema infantil

28 de febrer de 2018

Axel, el pequeño gran héroe  produïda, escrita i dirigida per Leo Lee
Axel s'embarca en una trepidant aventura per tal de trobar el llegendari bosc de Bonta, on trobareu una planta màgica que podrà salvar el seu poble. El jove heroi ha d'escoltar al seu cor si vol aconseguir la seva comesa, però no estarà sol. El seu millor amic Jono l'acompanyarà en el seu viatge i l'ajudarà a superar els innombrables perills. Junts hauran de lluitar contra el rei Lizard, però també coneixeran una valenta princesa i a un simpàtic robot que té forma d'estruç gegant.

Enredados otra vez dirigida per Tom Caulfield y Stephen Sandoval
Després de tots aquests anys atrapada en una torre la “princesa descalça” vol recuperar el temps perdut. Amb l’ajuda del seu estimat Eugeni i els seus amics Pascal i Maximus i la seva nova amiga, Cassandra, Rapunzel posposa als seus plans de casament i els seus deures reials per desafiar el perill i explorar la vida fora de les parets del Regne de la Corona.

Gru 3, mi villano favorito dirigida per Pierre Coffin, Kyle Balda
En Gru s'ha quedat sense feina. No obstant, ara s'enfronta a altres problemes més importants. I és que coneixerà el seu germà bessó Dru i haurà de decidir si està preparat per continuar la tradició familiar i unir-s'hi per dur a terme un últim cop criminal.

I a més...

Doraemon y Nobita Holmes en el misterioso Museo del Futuro director Yukiyo Teramoto
Doraemon en busca del escarabajo dorado director Kôzô Kuzuha
Bebé jefazo dirigida per Tom McGrath
Donkey Xote dirigida per José Pozo
Amistad divina creada per Farnaz Esnaashari-Charmatz
Max 2: el héroe de la Casa Blanca dirigida per Brian Levant
La Bella y la bestia dirigida per Bill Condon