Notícia

Cinema per a joves

29 de desembre de 2016

Ja tenim disponsibles aquestes tres pel·lícules que segur que agrdaran a joves i no tant joves. Fantasia, amor, aventures. Què us agrada més?

Mustang / una pel·lícula de Deniz Gamze Ergüven

En un petit poble, al nord de Turquia, cinc germanes òrfenes d'edats compreses entre els 12 i els 16 anys passen l'estiu en un jardí paradisíac de rialles i jocs innocents, sobre les ones del mar Negre, amb els nois de l'escola. No obstant això, la condició de la dona al país no trigarà a provocar rumors d'immoralitat i escàndol de les joves, així que els seus familiars, a través de l'àvia i l'oncle, decideixen fer-se càrrec de l'assumpte; és a dir, preparar-les i precipitar-les cap al seu destí de futures esposes.

De chica en chica / una comèdia de Sonia Sebastian

Pel·lícula basada en la sèrie online "Noia busca noia". A Inés la vida li somriu a Miami fins que la seva nòvia Becky descobreix que l'ha estat enganyant amb Kirsten, una editora americana que és membre de l'Associació Nacional del Rifle (NRA). Ha arribat, doncs, l'hora de tornar a casa i de tornar a veure a Lola, l'heterosexual de la qual està enamorada. Es presenta per sorpresa a casa seva i allí es troba amb Verónica, a la qual va abandonar embarassada el dia en què anaven a casar-se. També està present Sofia, l'editora de novel·la eròtica a la que va estafar, i Javier, l'ex de Lola, amb el que Inés sempre va competir. I Fran, l'amic gai amb mentalitat d’heterosexual i la seva novia Linda, una transsexual espectacular...

Los Vengadores: justicia y venganza / dirigida per Kenichi Shimizu

Després d'interferir en una missió d'alt secret, el Castigador (Punisher) és pres sota custòdia per la Agent de S.H.I.E.L.D. i Venjadora, la Viuda Negra. Sota les ordres de Nick Fúria, el Castigador i la Vídua Negra, són enviats a una missió per detenir Leviatan, una organització terrorista global que té previst vendre tecnologia robada de S.H.I.E.L.D. al millor postor. Ara, el vigilant i l'espia han de treballar junts per evitar que aquesta tecnologia caigui en les mans errònies. El destí del món, i el dels Venjadors, penja d'un fil.

Pan: viaje a nunca jamás / dirigida per Joe Wright.

Peter, un noi rebel de 12 anys, ha passat tota la seva vida en un ombrívol orfenat de Londres. Durant una nit delirant, es veu transportat des de l'orfenat a un món fantàstic de pirates, guerrers i fades anomenat Mai Més. Mentre viu extraordinàries aventures, intenta descobrir per què la seva mare el va abandonar a l'orfenat després de néixer. En companyia de la guerrera Tigrilla i del seu nou amic el Capità Garfi, Peter ha de derrotar a l'implacable pirata Barbanegra per salvar el país de Mai Més i descobrir el seu autèntic destí: esdevenir l'heroi que serà conegut per sempre amb el nom de Peter Pan.

Accessibilitat