Notícia

Clubs de lectura 2022/23

02 de agost de 2022

El dilluns 5 de setembre s’inicien les inscripcions per participar als clubs de lectura que organitza la Biblioteca Torras i Bages.

Si ets un apassionat de la lectura i t’agradaria compartir aquesta passió amb altra gent com tu, apunta’t als clubs de lectura.

Al formulari que trobaràs a continuació, després d’indicar les teves dades personals, podràs seleccionar el club de lectura al que t’agradaria participar en primera opció. L’adjudicació de places es farà per estricte ordre d’inscripció. També podràs seleccionar els clubs als que t’agradaria participar si quedessin places lliures. No hi ha limitació en el nombre de clubs en els que es vulgui participar, però prioritzem la primera opció de tots els inscrits fins a cobrir totes les places. En cas de que en quedin de lliures, les omplirem amb la resta d’inscrits en segona opció.

Per inscriure't fes click al botó següent:

Les inscripcions es tancaran el dia 16 de setembre a les 20:00.

Què són els clubs de lectura?

Els clubs són trobades informals que es produeixen a la Biblioteca i que serveixen perquè les persones que han llegit una mateixa obra puguin comentar-la i compartir les opinions, impressions i reflexions que els ha suggerit.

Quins clubs hi ha?

Tenim clubs de lectura de moltes tipologies diferents i són els següents:

Quan es fan?

Cada club s’organitza de manera diferent. Hi ha clubs que es reuneixen un cop al mes i d’altres bimensualment. Pots consultar els horaris a l’enllaç de cada club.

On es desenvolupen?

Tots els clubs es fan presencialment a la Biblioteca, excepte el de Teatre que tradicionalment es reuneix a l’Escorxador.

Com m’hi puc apuntar?

El dilluns 5 de setembre s’inicien les inscripcions per participar als clubs de lectura que organitza la Biblioteca Torras i Bages.

Al formulari que trobaràs a continuació, després d’indicar les teves dades personals, podràs seleccionar el club de lectura al que t’agradaria participar en primera opció. L’adjudicació de places es farà per estricte ordre d’inscripció. També podràs seleccionar els clubs als que t’agradaria participar si quedessin places lliures. No hi ha limitació en el número de clubs en els que es vulgui participar, però prioritzem la primera opció de tots els inscrits fins a cobrir totes les places. En cas de que en quedin de lliures, les omplirem amb la resta d’inscrits en segona opció.

Per inscriure't fes click al botó següent: