Notícia

Còmics per a infants

18 de setembre de 2018

El libro misterioso / Joris Chamblain, Aurélie Neyret
 “Hola, em dic Cirera, tinc onze anys i el meu somni és convertir-me en escriptora. El meu truc és observar a les persones, imaginar les seves vides, els seus secrets ... Ara estic intentant descobrir el secret de l’Isabel, una dona gran que cada setmana treu el mateix llibre de la biblioteca. Porta vint anys fent-ho. Per què serà? He de descobrir aquest nou misteri!”
“Los diarios de Cereza” ha estat guardonada amb el Premi al Millor Còmic Infantil de Angoulème, el premi de novel·la gràfica més prestigiós d'Europa.

Primeres repressions / guió: Dugomier ; disseny i colors: Ers
En aquesta segona part d'Els infants de la Resistència, el François, l'Eusèbe i la Lisa ja no estan tan sols en la desigual lluita que han emprès contra els ocupants nazis. Els adults miraran d'ajudar-los en una operació terriblement arriscada en què, en una França cada vegada més trencada i dividida, hauran d'enfrontar-se al racisme, la violència i fins i tot la mort.

Soy Groot / guión: Christopher Hastings ; dibujo: Flaviano
Groot ha tornat... més petit i més bufó que mai! A milers d'anys llum dels seus companys, en Groot està perdut i abandonat a la seva sort. Per tornar amb els seus, haurà de viatjar fins al cor d'un planeta ple de misteris.

I a més...
Yo-kai watch / Esquivel, Franscisco, Hao
The Amazing world of Gumball: especial Rey de las Tartas / Ben Bocquelet ; Megan Brennan ; Katy Farina
Supergirl: aventuras cósmicas en 8º curso / guión: Landry Q. Walker ; dibujo: Eric Jones ; color: Joey Mason

Accessibilitat