ATENCIÓ! Nou telèfon de contacte 667 579 324

A causa d'una avaria amb la línia telefònica, per contactar amb la biblioteca truqueu al 667 579 324

Notícia

Còmics nous!

20 de gener de 2017

155 Simón Radowitzky / Agustín Comotto. Nórdica, 2016.
Agustín Comotto trasllada al còmic la història d’un dels grans mites de l’anarquisme: Simón Radowitzky, el pres 155 de la famosa presó d’Ushuaia, on hi va passar 21 anys. Malgrat tot el que li va succeir, mai no va claudicar. Radowitzky va ser fidel als seus ideals anarquistes fins al final.

Los Pasajeros del viento / François Bourgeon. Astiberri, 2015.
Edició integral amb set pàgines mai publicades abans en castellà d’una de les obres de culte de François Bourgeon, tot un clàssic del còmic europeu. Recopila els cinc volums de les aventures d'Isabel de Marnaye, una jove rebel i atrevida a qui se li va robar la identitat i que s'embarca d'incògnit en un vaixell de l'Armada francesa a la fi del segle XVIII. Imprescindible.

Las 7 vidas del gato Fritz / Robert Crumb. La Cúpula, 2013.
Demolidor, cínic, vividor, desencantat i rijoso com no podia ser d'altra manera tractant-se d'una creació de Robert Crumb. El gat Fritz és el personatge més carismàtic del seu autor i el més representatiu del que va ser l'underground nord-americà, una etapa d'efervescència, revolucions i somnis de llibertat. 
Després d'innombrables edicions pirates i esforçades antologies oficials, vet aquí el llibre definitiu del personatge, amb tot el seu material restaurat per a l'ocasió i incloent pàgines mai publicades fins al moment.

Materia / Antonio Hitos. Astiberri, 2016.
Matèria és la història d'una invasió alienígena silenciosa i ordenada, que en el seu estranyesa revela els mecanismes mentals que donen lloc a les idees. Un apàtic estudiant de física quàntica, el pare d'una estrella mediàtica vinguda a menys i un grafiter en el marge entre l'art i el vandalisme es veuran sacsejats per la disrupció extraterrestre, que transformarà les seves vides i llançarà una mica de llum sobre les tres peces del puzle que és l'intel·lecte humà: Ciència, Ètica i Estètica.
Hi ha vida en altres planetes, i saben com acaben els conflictes infinits del nostre cap.

I a més...

Escapar. Historia de un rehén / Guy Delisle. Astiberri, 2016.
Innumerables seres / guión: Cullen Bunn ; dibujo: Tyler Crook. Norma, 2016
Basura / Derf Backderf. Astiberri, 2016.
Hoy me ha pasado algo muy bestia / guión, El Torres ; dibujo, Julián López ; tintas, Juan Albarrán ; basado en al novela de Daniel Estorach. Norma, 2016.
Glenn Gould : una vida a contratiempo / Sandrine Revel. Astiberri, 2016.
Las Aventuras de Luther Arkwright / Bryan Talbot. Astiberri, 2016.
Rojo karma / guión: Eddy Simon ; dibujo: Pierre-Henry Gomont. Norma, 2016.
Hoy es un buen día para morir / Colo. Dibbuks, 2016.
Black is beltza / Fermin Muguruza, Harkaitz Cano, Dr. Alderete. Bang, 2014.

Accessibilitat