Notícia

Còmics nous

30 de juny de 2017

¿Cuánta tierra necesita un hombre? / Martin Veyron ; basat en l’obra de Tolstoi. Norma, 2017. 
Martin Veyron (Gran Premi del Festival de Còmic d'Angoulême 2001) adapta amb èxit el relat d'un dels grans autors clàssics, Lev N. Tolstoi. Una faula atemporal sobre la cobdícia i l'ambició dels homes qualificada per James Joyce com una de les millors històries de la literatura contemporània.
Premi Especial del Jurat Angoulême 2017

Intemperie / Javi Rey ; basat en la novel·la de Jesús Carrasco. Planeta Còmic, 2016.
Història de la fugida d'un nen a través d'un país castigat per la sequera i governat per la violència. És un món tancat, sense noms ni dates, sense moral; on la natura es confon amb la trama i en el qual la dignitat de l'ésser humà brolla entre les esquerdes seques de la terra. Premi Autor revelació Saló del Còmic de Barcelona 2017

Cosmonauta / Pep Brocal. Astiberri, 2017.
Per al cineasta Álex de l'Església -que va començar sent autor de còmics-, Pep Brocal construeix amb Cosmonauta "un conte sòlid i terrible sobre la condició humana, d'una profunditat i senzillesa aclaparadores, com les grans obres mestres. Una lliçó colpidora d'una nova filosofia: el nihilisme alegre, l'únic intel·ligent. Pep ens ensenya que les grans veritats s'entenen millor amb vinyetes ".

A la sombra del convoy : integral / Kid Toussaint ; José María Beroy. Norma, 2017.
Novembre de 1943. Un comboi de deportats amb destinació a Polònia s'atura de sobte. A bord va Olya, una jove jueva, però també Wilhelm, un policia alemany i enamorat d’Olya des de la infantesa. No gaire lluny d'allà, un resistent belga s'oculta en les ombres...
Toussaint i Beroy (Versus, Rock Rivers) ens porten la dramàtica història, inspirada en fets reals, de tres personatges arrossegats pels esdeveniments que es van donar a Alemanya des de l'ascens del nazisme fins a la solució final.

I a més...

La Batalla : de Essling a Waterloo, dossier histórico / una novela de Patrich Rambaud adaptada por Frédéric Richaud ; con dibujo de Iván Gil ; y color de: Albertine Ralenti. Ponent Mon, 2015.
Kobane calling  / Zerocalcare. Reservoir Books, 2017.
Cortázar / Jesús Marchamalo ; Marc Torices. Nórdica, 2017.
Lola Vendetta : más vale Lola que mal acompañada / por Raquel Riba Rossy. Lumen, 2017.
Que alguien se acueste conmigo, por favor  / Gina Wynbrandt. Reservoir Books, 2017.
María lloró sobre los pies de Jesús : prostitución y obediencia religiosa en la Biblia / Chester Brown. La Cúpula, 2016.
Las Cosas del querer / Flavita Banana. Lumen, 2016.
Los Compañeros del crepúsculo / Bourgeon. Astiberri, 2015.
Siete vidas / Josep Maria Beà. Astiberri, 2017.
Gorda / Moyoco Anno. Ponent Mon, 2017.

Accessibilitat