Notícia

Còmics nous!

01 de agost de 2019

Blacksad. Volum integral en castellà
En un món d'animals antropomòrfics inspirat en els Estats Units de la dècada dels 50, un gat detectiu anomenat John Blacksad investiga desaparicions misterioses i cruels assassinats.
Per fi, els àlbums de Blacksad, reunits en un volum integral en castellà. Més d'una dècada de treball en un sol volum. Poc més es pot dir d'aquesta obra mestra del còmic. Blacksad ha arrasat en vendes al mercat europeu, ha collit les millors crítiques i s'ha alçat amb premis tan prestigiosos com el Eisner, el Harvey o els del Festival d'Angoulême.

Manicomio : una historia real / Montse Batalla y Xevidom
Manicomi és un testimoni de primera mà que barreja denúncia, divulgació i consol. La crònica detallada del que passa quan un trastorn mental fa acte de presència en una vida corrent i alhora la posada en escena de les terribles conseqüències d'un diagnòstic equivocat. Clara té 19 anys, estudia segon d'Història, fa hores en un bar de copes i manté una relació una mica tempestuosa amb Pau. Es considera una noia vitalista i la seva vida transcorre amb les preocupacions i alegries pròpies de la seva edat. Fins que de sobte apareixen els primers símptomes: Insomni. Fatiga. Falta de concentració. Bloqueig emocional. Por.

Vengadores del mañana / guió: Brian Michael Bendis
Després de la nova formació dels Guardians de la Galàxia, portada per Dan Abnett i Andy Lanning, i amb la nova proposta anomenada Marvel NOW! Brian M. Bendis va donar un impuls als nous Guardians de la Galàxia, la formació és a dia d'avui coneguda per tots: Starlord, Gamora, Drax el destructor, Mapache Coet, Groot i ... Iron Man com a convidat! En aquest recopilatori de Panini Còmics, veurem la forta aposta de Marvel per l'apartat còsmic i un bon punt d'inici per a tot aquell que desitgi conèixer a aquests personatges intrèpids.

Aquí vivió : historia de un desahucio / Isaac Rosa, Cristina Bueno
Cops a la porta i el so insistent del timbre. Per l'espiell, treuen el cap un grup d'homes: un agent judicial, un manyà i un nombre indeterminat de policies. S'obre la porta i s'escolta "Bon dia. Anem a procedir al desallotjament, tal com li va ser notificat mitjançant citació ... ". I la vida canvia. Així comença Aquí vivió: historia de un desahucio d'Isaac Rosa i Cristina Bueno.

Els Anys d'Allende / Carlos Reyes, guió ; Rodrigo Elgueta, dibuixos
En John Nitsch és un corresponsal nord-americà que arriba a Xile el 1970 per cobrir les eleccions on va sortir escollit president Salvador Allende. Aviat establirà amistat amb militants de la Unidad Popular amb els que serà testimoni dels esdeveniments fins al brutal cop d’estat de 1973, els coneguts com «mil dies» del govern d’Allende. La seva mirada estrangera li permet fer un relat objectiu i precís del poder i dels enemics als quals es va enfrontar la via xilena al socialisme, així com d’aquells, que des d’un suport crític, creien que el govern de la Unidad Popular havia d’avançar més de pressa i anar més lluny.
Aquesta novel·la gràfica presenta una panoràmica del que van ser els anys d’Allende, combinant la crònica perfectament documentada amb el relat d’intriga i el suspens.

Accessibilitat