Notícia

Còmics nous!

25 de octubre de 2019

Núria Tamarit. Dues monedes
Mar, una adolescent europea, viatja al Senegal amb la seva mare, que treballa en un projecte de construcció d’una biblioteca i una emissora de ràdio en un poble d’agricultors i pescadors al nord de la regió. El còmic explica com es va adaptant i com va descobrint una cultura sensual i hospitalària, un paisatge de gran bellesa i una societat sotmesa a desajustos polítics. Dues monedes va guanyar el primer Premi Valencià de Novel·la Gràfica.

Pep Brocal. Mascotas, espíritus y otros prodigios del inframundo.
El inframundo de Pep Brocal és una espectacular odissea visual plena d’aventura i poesia, un viatge iniciàtic en el que la protagonista aprèn que, en el seu descens a l’abisme, el que és realment important és fluir.

Timothé le Boucher. Esos días que desaparecen.
Què faries si, de cop, t’adonessis de que només vius un de cada dos dies? Això és el que li passa a Lubin Maréchal, un jove de vint anys que cada matí desperta després d’haver-se esborrat un dia sencer de la seva vida. I descobreix que durant les seves absències una altra personalitat s’apodera del seu cos. És un relat fantàstic que planteja preguntes sobre la identitat, la dualitat del ser i la relació entre el cos i l’esperit.

Steve  Englehart. ¡Vengadores reuníos!
Recopilació dels clàssics còmics de Marvel Comics Group en els anys centrals de la dècada dels setanta.

Joshua Williamson. El Relámpago cae dos veces.
El protagonista,Barry Allen, és l’home més ràpid del món. Té la força de la velocitat, que li dóna grans poders, i que el porta a descobrir secrets del seu passat. I quan aquesta força arriba a Central City, s’inicia l’aventura.

Jonathan Hickman. Infinito. Primera parte.
Un món de vengadors més gran que mai s’uneix per fer front a l’altre costat de l’univers. Una guerra que deixa sense defenses la terra, a punt per ser atacada, Una aventura que situa els herois de Marvel enfront dels seus vells enemics.

Antonio Altarriba. Yo, loco.
El protagonista del còmic, Ángel Molinos, doctor en pricologia que treballa per una coneguda farmacèutica. Quan un company que decideix denunciar les males praxis de l’empresa desapareix, s’inicia una trama de conspiració, paranoia i terror. És un terrorífic thriller ambientat en el món de les empreses psicofarmacèuriques.

Accessibilitat