Notícia

Còmics nous per a infants

25 de gener de 2018

Amor glaçat / Pierre Bailly, Céline Fraipont
El Petit Pelut és un bon noi, menut i curiós, optimista i valent. Sense voler s’endinsa sempre en aventures extraordinàries a través de les quals, sense prejudicis, aprèn a adaptar-se i a relacionar-se amb el nou món que l’envolta.

El Bosque de los troles / John Holmvall ; traducción: Carmen Montes Cano
John Holmvall és l’il·lustrador d’aquest preciós còmic, on cada pàgina està plena de detalls i cada vinyeta ens endinsa en un món màgic que ens meravella i ens commou tant a infants com a adults. En aquestes pàgines podrem trobar éssers fantàstics sortits dels contes populars nòrdics: fades, trolls i bruixes.

Hilda y el trol / Luke Pearson ; traducción de Carles Andreu y Albert Vitó
Esperits del mar, gegants, estranys homes de fusta i trolls. Les excursions de Hilda mai es limiten al regne de l’ordinari. Aquesta, en particular, aporta sens dubte unes quantes sorpreses, tot i que, com bé diu Hilda “Així és la vida de l’aventurer”.

Un Camí de flors / Jon Arno Lawson ; [il·lustracions:] Sydney Smith
Una nena torna a casa de la ma del seu pare. Una pare enfeinat que amb prou feines s’adona del que hi ha al seu voltant. La nena va collint flors pel camí. Què farà amb les flors? Pel camí ho anirem descobrint. 

Accessibilitat