Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Dolors Rovira publica un recull de 10 contes inspirats en l’obra del pintor vilafranquí Pau Boada

04 de maig de 2020

Coincidint amb els 110 anys del naixement i els 45 de la mort de l’artista vilafranquí Pau Boada (1010-1975), Dolors Rovira presenta un recull de 10 contes escrits i il·lustrats per ella mateixa que s’inspiren en l’obra del conegut pintor vilafranquí.

La seva presentació al públic, que ha tingut que ser posposada a causa del confinament al que hem estat sotmesos durant aquests dies, serà reprogramada en el moment que les condicions ho permetin. Segons l’autora: "Aquest llibre és fruit d’un desig que ve de lluny: donar a conèixer el pintor vilafranquí Pau Boada i Mercader. L’he escrit i il•lustrat amb la finalitat de fer difusió de la seva vida i de la seva obra, especialment entre els nens i les nenes".

El recull, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i que ha estat editat per Edicions i Propostes Culturals Andana, es troba ja a la venda a les llibreries de Vilafranca.