Els millors curtmetratges britànics de l’any

Els millors curtmetratges britànics de l’any

02 de octubre de 2018

Dijous 4 d'octubre a les 20:15h i divendres 5 d'octubre a les 21:45h, es projectaran a la Sala Zazie, els millors curtmetratges britànics de l’any.

Organitzat per la Biblioteca Torres i Bages i el British Council, com a associat de la British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) i amb la col·laboració de Cineclub Vilafranca, es projectarà una mostra dels millors curtmetratges britànics presentats al certamen d’aquest any. L’objectiu del British Council és difondre les millors obres pel món i donar a conèixer els cineastes britànics.

Les sessions són gratuïtes.

A Drowning Man (Un home que s’ofega)
Direcció: Mahdi Fleifel. 15’, 2017.
Sol i lluny de casa, The Kid camina sense rumb per una ciutat estranya, buscant com sobreviure a aquell dia. Envoltat per depredadors, es veu obligat a fer una sèrie de concessions per poder resistir, amb la qual cosa la seva vida a l’exili s’allarga un dia més.

Poles Apart (Pols oposats)
Direcció: Paloma Baeza. 12’, 2017.
En un desolador paisatge de l’Àrtic, un solitari i famolenc ós polar ha de decidir si una ingènua óssa canadenca es convertirà en el seu àpat o en la seva amiga.

Work (Treball)
Direcció: Aneil Karia. 12’, 2017.
La visió del món d’una jove ballarina comença a canviar quan s’enfronta a la capacitat d’aquest per generar injustícia.

Have Heart (Tingues cor)
Direcció: Will Anderson. 12’, 2017.
Un GIF en bucle pateix una crisi existencial.

Cowboy Dave (Dave el cowboy)
Direcció: Colin O’Toole. 24’, 2017.
Cowboy Dave és la història d’un buscavides i un estafador.

Wren Boys (Els nens de l’ocell)
Direcció: Harry Lighton. 11’, 2017.
Un dia després de Nadal un capellà catòlic de Cork condueix el seu nebot a presó.

Mamoon
Direcció: Ben Steer. 6’, 2017.
Mamoon explica la història d’una mare que, juntament amb el seu fill petit, és obligada a deixar la seva llar quan unes misterioses ombres fosques embolcallen la llum on viuen. A mesura que la seva pròpia llum comença a esvair-se, es veu obligada a utilitzar una estranya llum vermella per salvar el seu fill.

Aamir
Direcció: Vika Evdokimenko. 16’, 2017.
Aamir, de 13 anys, és abandonat en el campament de refugiats més gran d’Europa. Quan coneix la Katlyn, una carinyosa voluntària, ella es converteix en l’última esperança de salvació.