Et convidem al concert de Núria Graham

Et convidem al concert de Núria Graham

19 de març de 2018

Amb col·laboració amb l’Auditori de Vilafranca, la biblioteca sorteja dues entrades dobles per anar al concert de Núria Graham, que tindrà lloc el diumenge 8 d’abril a les 7 de la tarda.

Tothom que agafi en préstec algun CD de la biblioteca, pot participar en aquest sorteig. Només cal omplir una butlleta que us donaran en el moment de fer el préstec. Podeu participar fins el divendres 6 d’abril, moment en que es realitzarà el sorteig.

La vigatana Núria Graham només tenia disset anys quan va presentar la seva primera maqueta l’any 2013 al Teatre Cal Bolet.  Llavors deien era una de les promeses més fermes de la música jove actual. I no s’equivocaven. Al contrari.

Amb la seva veu hipnòtica, la capacitat creativa desbordant i el talent amb la guitarra Graham no només va superar les expectatives que es van generar sinó que va deixar bocabadat tothom del món musical demostrant que fins llavors només havien vist la punta de l’iceberg.

Ara presenta a l’Auditori el seu tercer treball que la consagra com a artista amb només 21 anys i que ha rebut el premi Enderrock al Millor disc en llengua no catalana.

Al llarg de la seva meteòrica carrera ha obert concert per artistes com St. Vincent o Unknown Mortal Orchestra i el seu creixement es segueix amb lupa des dels diferents punts d’Europa on ha actuat.

Fitxa artística
Veu i guitarra Núria Graham 
Baix Jordi Casadesús 
Teclats Artur Tort
Bateria Aleix Bou
Espectacle emmarcat en la programació d'adults. Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.