Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Exposició a l'espai Fet X Mi

11 de desembre de 2019

Durant els mesos de desembre i gener podeu contemplar l’exposició de Fabio Guzmán a l’espai Fet x mi a la sala de revistes.

Artista multimèdia argentí, la seva obra és molt variada. Va del vídeo a la fotografia, del llibre d’artista a les instal·lacions artístiques.

En aquesta exposició ens presenta part de la seva obra en paper maixé(1) i cartapesta(2), disciplines en les que treballa des de fa més de trenta anys i que es caracteritzen per l’experimentació amb diferents ingredients i pàtines. Aquestes tècniques permeten fer gran varietat de treballs.

(1) Paper maixé és el nom d'una tècnica artesanal antiga, originària de la XinaÍndia i Pèrsia, consistent en l'elaboració d'objectes, generalment decoratius i artístics, utilitzant pasta de paper.

(2) La cartapesta és una tècnica que utilitza trossos de paper tallats a mà units mitjançant un adhesiu. Es van superposant les capes de paper entrellaçats entre si i l'adhesiu. El resultat és molt semblant al cartó pedra