Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Festa de presentació de la nova temporada d'espectacles familiars i d'adults

04 de setembre de 2020

El diumenge 13 de setembre, en dues sessions, el Claustre dels Trinitaris de Vilafranca acollirà la festa de presentació de la nova temporada d'espectacles familiars i d'adults.

A les 12h del migdia tindrà lloc la presentació dels espectacles familiars que organitzen conjuntament l'Ajuntament i la Xarxa de Vilafranca.

A les 19h, al mateix Claustre dels Trinitaris, serà el torn de la presentació dels espectacles d'adults del Teatre Cal Bolet i l'Auditori Municipal.

Els dos actes arrencaran amb l'espectacle A la Fresca de la companyia Anna Confetti / Cirquet Confetti. Una proposta farcida d'escenes quotidianes i surrealistes extremadament divertides protagonitzada per tres personatges i una cadira gegant. 

Les dues sessions seran conduïdes per la periodista vilafranquina Laia Paretas que anunciarà els nous espectacles de la temporada i recordarà la programació ajornada arran de la Covid-19 i que es podran veure a partir de setembre. 

Per tal d'assistir a qualsevol de les dues sessions cal fer una inscripció prèvia a espectacles@vilafranca.org indicant:

  • Nom i cognoms dels assistents i un telèfon de contacte.
  • En quina de les dues festes es vol assistir: Festa d'espectacles familiars o Festa d'espectacles d'adults.

L'acte comptarà amb un sorteig d'entrades entre els assistents.  
Les places són limitades i gratuïtes i s'admetran 4 persones per inscripció. La inscripció serà vàlida un cop s'hagi rebut confirmació de plaça.

Mesures COVID

  • Per mesures de seguretat i higiene de la COVID-19 és obligatori l'ús de mascareta durant la funció.
  • Arribada 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.
  • Netegeu-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu a l'entrada del recinte.
  • Mantingueu la distància de seguretat.
  • Seieu a la cadira sense moure-la del seu lloc.
  • Eviteu l'entrada a l'equipament amb símptomes compatibles amb la COVID-19.