Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Fet x Mi: Una nova vida al plàstic

28 de abril de 2021

Aquest mes de maig, a l'espai expositiu Fet x Mi, donem una segona vida al plàstic.

L’artista i participant del Banc de Temps de Vilafranca del Penedès, ANIT, ens mostra la seva obra creada amb residus i envasos plàstics, mitjançant diferents tècniques artístiques. Una proposta interessant per donar una nova vida als materials de rebuig que tots tenim a casa nostra.

El seu nom artístic és ANIT i procedeix de Zamora. Des de fa uns anys col·labora en diverses entitats socials de la vila dinamitzant tallers de manualitats.

La mostra artística de l’Espai Fet X Mi és només un bocí de la seva obra ja que aplica diverses tècniques i materials. Destaca per l’originalitat de les seves creacions mitjançant materials de rebuig (envasos de plàstic, rodets de paper del wc,...) i  en dona una nova vida.

Les paraules que l’acompanyen sempre són: imaginar, jugar amb els colors, decorar, crear, sentir, emocionar-se, ajudar, acompanyar, escoltar...

Espero que us agradin les seves creacions!

Accessibilitat