Notícia

He mirat aquesta terra

29 de gener de 2019

Sergi Ramis, César Barba. Miradors de Catalunya.
Recull de 20 excursions accessibles per a totes les edats a miradors de Catalunya. Unes sortides precioses des de punts elevats que, com balcons, us permetran tenir unes vistes privilegiades.

Sergi Ramis, César Barba. Arbres monumentals de Catalunya.
A l'estil del llibre anterior, en aquesta ocasió els autors ens proposen 20 excursions per conèixer els arbres més fabulosos del país.

Jordi Bastart. A tocar del cel : 50 ermites i santuaris de muntanya de Catalunya.
Aquest llibre recull 50 ermites i santuaris de muntanya de Catalunya. Amb propostes de rutes boniques a peu en alguns casos, en d’altres l’explicació de com arribar-hi en cotxe. En tots els casos per trobar edificacions històriques, situats en entorns que val la pena visitar.

Roi / Sebastià Roig. Catalunya.
Recorregut per Catalunya partint d’un mapa-índex. Des del Pirineu al Delta de l’Ebre. Amb fotografies de cada indret acompanyada d'una breu explicació en català, castellà, anglès i francès, que us faran venir ganes d’anar a visitar tots els llocs que inclou el llibre.

Jordi Desvilar. 100 escapades misterioses per Catalunya.
Aquesta obra ens convida a fer un recorregut per Catalunya per tal de descobrir 100 llocs poc coneguts relacionats amb tot un món insòlit, misteriós i fascinant: espais naturals o monuments representatius que contemplats amb ulls de màgia o envoltats de relats llegendaris, resulten sorprenents.

 

Accessibilitat