Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

III Concurs de relats eròtics DO Penedès

20 de març de 2019

La fundació Futura Local juntament amb la DO Penedès tornen a organitzar el concurs de relats eròtics que enguany arriba a la tercera edició. Aquest concurs va néixer amb la idea de potenciar el territori penedesenc i els seus vins. La directora de la fundació, M. Josep Tuyà, ha explicat les bases del concurs arriben a tot el territori de parla catalana pel que hi participen autors de tot arreu.

Tuyà també ha explicat que aquest és un concurs molt especial perquè es demanen unes condicions determinades als autors. D’una banda es demana que als relats hi apareguin algunes varietats de la DO. Penedès, cellers i paraules del glossari típic del món del vi.

Per tal que els autors puguin impregnar-se bé del Penedès i dels seus vins, des de l’organització es faciliten algunes eines per conèixer en profunditat tot aquest món. La DO. Penedès oferirà visites als cellers, Vinseum donarà 15 entrades per recórrer les seves exposicions i Pere Escudé organitzarà un tast perquè els autors aprenguin les característiques dels vins.

El jurat estarà format per persones del món literari i del món vitivinícola: Joan Bruna, Susana Aluja, Lluís Delgado, Ramon Nadal, Ruth Troyano, Pere Escudé i Pilar Blasco.

Els relats hauran de tenir una extensió de 6 pàgines de Word, lletra Arial, a cos 12 i a doble espai. S’hauran d’enviar al correu fundacio@futuralocal.org. Tots aquells autors que vulguin assistir a alguna de les activitats que s’organitzen s’haurà de comunicar a aquest correu també. Els relats es podran presentar fins al dia 15 de juny i els premis s'entregaran el 19 de juliol.

El primer premi consistirà en 500 euros, 12 copes Riedel i 12 vins de la DO. Penedès. El segon serà un viatge-experiència al Penedès gentilesa de Tastavins, 12 copes Riedel i 6 vins DO. Penedès. El tercer serà un sopar per a dues persones al restaurant el Cigró d’Or a Vilanfraca 12 copes Riedel i 3 vins DO. Penedès. A més, amb els relats finalistes i els guanyadors s'editarà un llibre que estarà disponible a totes les biblioteques.

Font: El Cargol